Sommarridläger 2023

V. 25 MÅNDAG-TORSDAG 19/6-22/6 DAGRIDLÄGER FÖR BARN OCH UNGDOMAR MED EN ÖVERNATTNING

För dig som rider i skritt, trav och galopp kommer här ett ridläger där ni rider roliga övningar i hoppning och dressyr som resulterar i kontroll, lydnad och bättre balans hos ekipaget. Ridning två pass per dag varvas med teori och aktiviteter där ryttarna får aktivera sig fysiskt även utan häst.

Övernattningen sker mellan onsdag och torsdag, ridlägret avslutas med uppvisning för deltagarnas familjer.

Varje dag startar kl.08:30 och avslutas kl.16:30.

I priset ingår lunch och fika samt middag onsdag kväll.

Anmälan görs via mail till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 3600kr.

V. 25 MÅNDAG-ONSDAG 19/6-21/6 KVÄLLSRIDLÄGER FÖR BARN OCH UNGDOMAR

För dig som rider i skritt och trav utan ledare kommer här ett ridläger där fokus ligger på att öva kontroll, lydnad och balans. Ridning två pass per dag varvas med teori där ni lär er mer om hästen via roliga lekar och självklart massa mys och pyssel med hästarna.

Varje dag startar kl.13:00 och avslutas kl.20:00.

I priset ingår frukt och kvällsfika. Det finns även möjlighet att anmäla sig till bara dag 1 eller 2, om man så önskar.

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 2600kr alt. 900kr/dag.

EXTRAHOPPNING FÖR MARIA

Den 19/6 och den 21/6 finns möjlighet att delta i extrahoppning för Maria. Första gruppen startar kl. 16:30.

Den 19/6 kommer fokus vara gymnastikhoppning och lydnad. Den 21/6 kommer fokus vara banhoppning. Ni rider i små grupper med max 3 elever per grupp.

De hästar som främst finns att tillgå från ridskolan är: Pärlan, Hannah, Belles, Una och Zelma. Ni med egen häst är också välkomna att delta.

Kostnad ridskoleryttare: 475kr för ett tillfälle, 800kr för båda tillfällena. Kostnad med egen häst: 400kr för ett tillfälle, 650kr för båda tillfällena.

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen).

Välkommen med din anmälan! Först till kvarn!

V. 26 MÅNDAG TILL FREDAG 26/6-30/6 TRÄNINGSLÄGER FÖR UNGDOMAR

För dig som rider i specialgrupp eller med egen häst kommer här ett ridläger med övernattning hela vistelsen. Fokus kommer att ligga på dressyr och hoppträning och ridningen kommer att ske två pass per dag. Vi kommer ha två gästtränare under veckan: i dressyr – Mollis Persson kommer hålla 1st dressyrtävling och i hoppning – Örjan Larsson kommer hålla i 1st hopptävling. Utöver det rider ni för ridskolans ridlärare Linn Björkman och Maria Ekstrand Fieber.

Teori kommer varvas med roliga aktiviteter och härliga stunder i stallet.

I priset ingår logi, frukost, lunch och middag samt fika.

Ankomst måndag kl.09:00 och hemfärd fredag kl.15:00.

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 5500kr för ridskoleekipage och 4500kr för hyrare eller dig med egen häst.

V. 31 TISDAG-TORSDAG 1/8-3/8 FUNKISLÄGER

Rid igång innan terminsstart!

Uteritter och roliga övningar tillsammans med ridlärare, härlig samvaro med hästar och andra ridande elever. För ryttare med funktionsvariation.

Varje dag startar kl. 08:00 och avslutas kl. 12:00. Ett ridpass per dag och i priset ingår frukt och fika.

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 1200kr.

V. 31 MÅNDAG-TORSDAG 31/7-3/8 IGÅNGSÄTTNING PONNY

Var med och rid igång ponnyerna innan terminen startar. Ridlektioner i paddock/ridhus varvas med uteritter, ett ridpass per dag varvas med avsuttna aktiviteter och ompyssling av våra ponnyer. Du ska kunna hantera hästen i skritt, trav och galopp.

Vilken härlig start på hösten!

Varje dag startas kl.13:00 och avslutas kl. 20:00. I priset ingår frukt och kvällsfika.

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 1900kr.

V. 31 MÅNDAG-TORSDAG 31/7-3/8 IGÅNGSÄTTNING STORHÄST

Var med och rid igång storhästarna innan terminen startar. Ridlektioner i paddock/ridhus varvas med uteritter, ett ridpass per dag varvas med avsuttna aktiviteter och ompyssling av våra ponnyer. Du ska kunna hantera hästen i skritt, trav och galopp.

Vilken härlig start på hösten!

Varje dag startas kl.13:00 och avslutas kl. 20:00. I priset ingår frukt och kvällsfika.

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 1900kr.

V. 31 LÖRDAG-SÖNDAG 5-6/8 BOOTCAMP – VUXENRIDLÄGER MED MIDDAG

Intensivkurs med ridning två pass om dagen och en härlig gemensam lördagskväll.

Ridövningar som ger ryttaren bättre inverkan och bättre kroppskontroll och balans. Vi kommer även att rida ut hästarna i skog och träna på såväl vår som hästarnas kondition.

Båda dagarna startar kl. 12:00 och avslutas kl. 18:00 (gemensam middag på lördagen efter kl. 18:00).

Anmälan görs via mejl till kontoret@kristianstadridklubb. se. OBS! Du är anmäld först efter att du fått en bekräftelse på din anmälan (gäller även avbokningen). Kostnad: 1700kr

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *