Nytt system för igenridning

Nu är ridskolan igång igen efter ett skönt sommarlov för våra fina hästar och ponnyer. Nytt för terminen är systemet för igenridning!

Du avbokar din ridplats som vanligt, antingen via mejl (kontoret@kristianstadridklubb.se) eller sms (0727-012707), senast kl. 14.00 på vardagar och innan kl. 8.00 på helgdagar.

När du är i stallet nästa gång fyller du sedan i en pärm för igenridningar, som ligger inne i Klubbis (vid White Board-tavlan), för att få en plats för ingeridning. Det finns fyra olika alternativ beroende på vilken nivå du rider på i din ordinarie grupp. Läs listan ordentligt och följ instruktionerna på insidan av pärmen. Du måste fylla i för- och efternamn, vilken grupp du rider i och vilket datum du avbokade. Ni är max 10 ekipage per gång, först till kvarn gäller.

Igenridningen sker alltid på fredagar kl. 15.30 och du kan som vanligt bara rida igen max två tillfällen per termin och endast i mån av plats. Igenridning är en tjänst vi erbjuder våra ridelever, det är inte en självklarhet.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *